Ervaar de duivelse gekte!!!

dinsdag, 17 mei 2016 03:00
Ervaar de duivelse gekte!!!

Vanaf 13 juni is het weer zover: rood-geel-zwart primeert over heel het land, de vlaggen hangen buiten, iedereen deelt zijn ideale elftal en de spanning is te snijden! Na het succes van onze fandorpen in Genk en Antwerpen tijdens het WK 2014 zijn wij ook deze keer van de partij om voor jullie van EURO 2016 een nog groter feest te maken!

Volg alle wedstrijden van onze Belgen live op een 50m2 groot scherm vanop de Groenplaats in Antwerpen, parking Limburghallen in Genk en de Grote Markt in Sint-Niklaas en maak deel uit van de duivelse gekte! Kom langs met je vrienden voor een frisse pint of een groot pak friet, win mooie prijzen aan de standen van onze sponsors en geniet ten volle van de wedstrijden van België. Voor en na de match zijn er dj’s en tal van animaties voorzien om te zorgen voor een duivelse ambiance! De toegang is volledig gratis!

Dus haal maar die vlag vanop zolder, dat truitje vanuit de kast, die toeters van achter de deur, die schmink van bij uw mama, kleed u in het rood, smeer die kelen in en geef onze nationale ploeg de vocale steun die ze nodig hebben om te slagen in hun missie.