Benieuwd naar wat Football Plaza voor jullie in petto heeft?

dinsdag, 07 juni 2016 14:38
Benieuwd naar wat Football Plaza voor jullie in petto heeft?

Binnen één week is het zover, de start van EURO 2016 voor onze belgen. Dit betekent dan ook meteen dat FOOTBALL PLAZA ANTWERPEN in première gaat, en hoe! Wij geven jullie graag wat meer concrete info over de match van 13 en 18 juni.

Maandag 13 juni starten wij met een LADIES NIGHT voor de match BEL-ITA (21h). Om onze vrouwelijke fans te verwennen schenken wij aan de eerste duizend onder hen een lekker glaasje Hoegaarden Radler!! Daar blijft het niet bij, zo maakt elke vrouwelijke fan kans op diverse prijzen: haardroger, epileerapparaat, haarborstel, Mamzel EK Shopper bag, unieke Mamzel Groeikaarten en toegangstickets tot de nachtclub de Versuz! DJ DYSFUNKSHUNAL zal ervoor zorgen dat de sfeer er vanaf de eerste seconde inzit, hij zal het publiek zowel voor als na de match entertainen.

Voor de namiddagmatch op zaterdag 18 juni, BEL-IER (15h), combineren wij een KIDS DAY met een AFTERNOON PARTY. Concreet betekent dit dat er voor de kinderen springkastelen en kindergrime voorzien is, terwijl niemand minder dan DJ DAVE LAMBERT de volwassenen zal entertainen met de beste zomerhits.

Het fandorp zal telkens 2 uur voor aanvang van de match zijn deuren openen en sluit 1 uur na de match.